Auto kenteken checken tips

Auto kentekencheck uitvoeren

August 13, 2020

Maar waarnemers zeggen dat de bredere markt is ingesteld op betere prestaties naarmate de lockdown-maatregelen worden versoepeld. autotrack dagwaarde auto zeer soepel.

Tesla’s TSLA + 5,95% Model 3 was de best verkochte auto van het VK in mei, de tweede maand op rij dat de elektrische auto de concurrentie overtrof in een pandemische auto-markt. Maar verwacht niet dat de run te veel langer zal duren – met fysieke showrooms die maandag worden heropend, zeggen analisten dat de verkoop van andere voertuigen de Model 3 binnenkort zou kunnen inhalen.

zijn vrijgegeven. De verkoop is in de eerste vijf maanden van 2020 met 51% gedaald en in april was er de grootste daling sinds de Tweede Wereldoorlog.

“Deze [mei] cijfers zijn uitzonderlijk en het is niet overdreven om te suggereren dat het onwaarschijnlijk is dat we de maandelijkse verkoop van nieuwe auto’s zo laag zullen zien als deze tijdens ons leven”, zegt Alex Buttle, directeur van de autoverkoopvergelijkingssite Motorway.co.uk .

De SMMT zei dat de verkopen in mei werden geholpen door ‘click and collect’-services die vanaf het midden van de maand een boost kregen. Het zei ook dat de heropening van showrooms op maandag een belangrijke stap was om de industrie weer op de rails te krijgen.

Tesla’s Elon Musk krijgt op prestaties gebaseerde beloning ter waarde van bijna $ 800 miljoen

Brandstof verbruik van auto

“Klanten die graag willen inruilen voor de nieuwste, hypermoderne nieuwe auto’s, kunnen nu terugkeren naar showrooms en vroege rapporten suggereren dat er goede zaken zijn gezien de omstandigheden”, aldus Mike Hawes, SMMT Chief Executive.

Ondanks dat hij twee maanden op rij bovenaan staat, staat Model 3 nog steeds buiten de top 10 van de totale verkoop voor 2020. brandstofverbruik auto moet top zijn.

Ondertussen viel de Volkswagen DE: VOW3 + 3,12% Golf uit de top 10 van verkochte auto’s nadat hij nummer één was in februari en maart. Het Duitse bedrijf doet bijna al zijn verkopen in fysieke showrooms en dealers. De op één na hoogste verkoper in mei was de Vauxhall Corsa – klanten kochten 790 Corsa’s.