Product reviews online bekijken

Beauty producten vergelijken online

August 11, 2020

Hoe mode- en beautyretailers het gebrek aan aanraking en gevoel kunnen overwinnen in tijden van sociale afstand

Nu miljoenen mensen over de hele wereld thuis blijven, gebeuren er vreemde dingen met de economie en vele industrieën. Degenen die niet essentieel worden geacht, werken vanuit hun huis en zonder veel mogelijkheden om naar buiten te gaan, brengen mensen veel meer tijd online door dan voorheen. Ze werken, spelen, houden contact met vrienden en gaan online winkelen.

Dezelfde uitdaging geldt voor online aankopen. Het retourneren van producten brengt voor de meeste mensen nog steeds een reis naar het postkantoor met zich mee en dit zal gepaard gaan met een verhoogd en waarschijnlijk onnodig risico op infectie bij die klanten. Mijn voorspelling is dat ondanks langere retourperiodes en aanbiedingen voor “gratis retourneren”, klanten in toenemende mate zullen aarzelen en blijven om producten te kopen waar ze niet zeker van zijn, wetende dat er een kans is dat ze ze moeten retourneren. www.10beste.com heeft leuke producten.

De beste waterkoker vind je online

Volgens Ranjan Roy, hoofd content bij Adore Me, hebben ze de afgelopen weken een grote toename gezien van het aantal nieuwe klanten dat het product gebruikt. In een gesprek met Glossy zei hij: “Normaal gebruikt 30% van de nieuwe klanten de functie, maar in de afgelopen vier weken is dat op sommige dagen gestegen tot 50%.” Waterkoker van verschillende merken.

Mode- en schoonheidsproducten die online worden verkocht, worden altijd belemmerd door het duidelijke nadeel dat klanten de producten niet kunnen uitproberen en voelen voordat ze ze kopen. Sommige merken vertrouwden op fysieke winkels waar potentiële klanten konden bladeren, uitproberen en inspiratie opdoen voordat ze besloten om online te bestellen. Voor de meeste online winkels was de gebruikelijke aanpak om een ​​royaal retourbeleid te bieden om klanten meer kansen te geven met producten. Koop het nu en als het niet lukt, retourneer je de producten eenvoudig en zonder kosten binnen een bepaald tijdsbestek.

 

 

Helaas snijden deze benaderingen niet in de huidige situatie. Veel, zo niet de meeste, mode- en beautywinkels over de hele wereld zijn gesloten en zullen dat voor een onbekende periode blijven. Zelfs als de winkels binnenkort weer opengaan, is het moeilijk te weten wanneer klanten zich veilig genoeg voelen om weer in het openbaar te gaan winkelen. Dat retourbeleid helpt misschien ook niet veel om het vertrouwen van de klant te vergroten, aangezien een extra reis naar het postkantoor of de pakketwinkel het risico met zich meebrengt nauw samen te werken met andere mensen en een mogelijke infectie.

Het betalingsbesluit uitstellen

Een oplossing die misschien zijn grote doorbraak heeft, is het try-at-home-model, populair gemaakt door bedrijven als Stitch Fix en Adore Me. Klanten ontvangen een bestelling met meerdere items die ze zelf hebben gekozen of die voor hen zijn samengesteld door een algoritme of een stylist die bij de winkel werkt. Ze kunnen de producten passen in het comfort van hun eigen huis en de items die ze leuk vinden houden, terwijl ze de items die ze niet hebben, terugsturen.