cryptocoin handel

De laatste inzinking van Bitcoin laat zien waarom mensen moeten zijn voordat ze in cryptocurrency investeren

April 3, 2021

In de afgelopen weken heeft bitcoin een wilde rit gemaakt, naar recordhoogtes gestegen en dagen later honderden miljoenen dollars van de markt voor cryptocurrency gewist.

 

De volatiliteit laat zien waarom nieuwsgierige beleggers moeten pauzeren voordat ze geld in de cryptocurrency stoppen.

 

 

Bitcoin beleefde begin 2021 een epische aanloop. Het actief een recordhoogte van $ 41.973 op 12 januari, volgens gegevens van Coin Metrics, maar daalde slechts enkele dagen later met ongeveer 15%, waardoor in slechts 24 uur. wat is polkadot?

 

De volgende week herwon het een deel van zijn verliezen, en steeg tot bijna $ 40.000, voordat het opnieuw van koers veranderde. Donderdag daalde de cryptocurrency ongeveer 8%, waardoor de tweedaagse verliezen van het actief op meer dan 10% uitkwamen. Bovendien daalde de prijs van bitcoin voor het eerst sinds 11 januari onder $ 32.000.

 

De malaise heeft in 48 uur nog eens $ 100 miljard van de totale cryptocurrency-markt weggevaagd.

 

20210121 bitcoin prijs reinicke pf

De extreme bewegingen op en neer komen relatief vaak voor bij bitcoin en zullen naar verwachting doorzetten.

 

“Het enige dat ik zeker kan verwachten, is vluchtigheid”, zegt David Yermack, hoogleraar financiën aan de New York University Stern School of Business. “Vanaf de eerste dag is dit een riskante investering voor mensen geweest.”

 

Bitcoin heeft het afgelopen decennium zowel een astronomische groei gekend als grote uitverkoop op verschillende punten daartussenin. Hoewel veel bulls naar zijn prestaties uit het verleden als een teken dat de cryptocurrency in de toekomst zal blijven stijgen, zal dat volgens Yermack misschien niet gebeuren. toekomst ripple is positief.

 

“Het is een speculatief”, zei hij, eraan toevoegend dat, hoewel bitcoin in populariteit is gegroeid, het is niet als een reguliere informatie beschouwd, wat betekent dat veel weinig informatie over het actief hebben.

 

‘Je moet nooit investeren in iets dat je niet begrijpt’, zei Yermack.

 

Investeer alleen wat u bereid bent te verliezen

 

Financiële experts aanbevelen over het algemeen dat mensen die in bitcoin willen investeren, een klein deel van hun portefeuille toewijzen dat ze goed kunnen verliezen. De Britse Financial Conduct Authority heeft zojuist een verklaring afgegeven.

 

“Mensen zouden alleen moeten investeren wat ze bereid zijn te verliezen”, zegt Daniel Polotsky, CEO van CoinFlip, een van de grootste bitcoin-geldautomatenbedrijven in de VS.

 

Mensen die bijna met pensioen gaan, willen die het geld nodig hebben dat ze op korte termijn investeren van mensen die vaak willen om winst te maken, willen misschien bitcoin heroverwegen als een aanwinst voor die doelen, zei hij.

 

“Misschien zijn er kansen om geld te verdienen omdat het zo vluchtig is, maar het kan heel snel erg verslavend worden om heen en weer te gaan handelen”, zei hij. ‘En de meeste mensen die dat doen, verliezen geld.’

 

Mensen zouden alleen moeten investeren wat ze bereid zijn te verliezen.

Als u een deel van uw portefeuille gaat toewijzen aan een speculatief activum zoals bitcoin, neem dan een gedisciplineerde aanpak en leg regels op voor het kopen en verkopen, zei David Sacco, een professor economie aan de Universiteit van New Haven.

 

“Je kunt ervaring opdoen en jezelf niet opblazen”, zei hij.

 

Volgens mogelijke manieren om te investeren in het idee van cryptocurrency zonder geld direct in een actief te steken dat zo vluchtig is als bitcoin. Dat kan dat je moet investeren in grote bedrijven die Blockchain gebruiken, zoals IBM of mediabedrijven met hun eigen digitale valuta, zoals Facebook.

 

Bovendien heeft Coinbase, de grootste Amerikaanse cryptocurrency-uitwisseling, onlangs een aanvraag ingediend voor een beursgang, wat betekent dat het in de toekomst beschikbaar zou kunnen zijn voor detailhandelaren.

 

Koop voor de lange termijn

Zeker, er zijn veel bulls die bitcoin in waarde zien exploderen naarmate de acceptatie doorgaat en meer grote institutionele beleggers cryptocurrency kopen.

 

Voor de laatste uitverkoop zijn om bitcoin voor de lange termijn vast te houden, is de meest recente uitverkoop geen grote zorg.

 

“Dit is te verwachten”, zei Polotsky, eraan toevoegend absoluut dat hij verwacht dat bitcoin in de toekomst zal blijven stijgen en de recente dip ziet als een volgende koopmogelijkheid.

 

“Ik denk dat we vandaag wat winst gezien die investeerders liquideren, maar als je een bitcoin bull bent en je hebt een langdurige voorkeur, dan weet je dat correcties normaal zijn”, zegt Harry Alford, mede-oprichter van Humble Ventures, op ” Squawk on the Street “Maandag.

 

Hij is niet verbaasd over de recente uitverkoop, voegde hij eraan toe toe, en gelooft dat cryptocurrency kan leiden tot financiële vrijheid voor zwarte Amerikanen of andere groepen. “We zullen veel scepsis zien veranderen