Verkeersborden online training

Verkeersborden oefenen

August 16, 2020

Autotheorie-tests veranderen weer in april – kijk wat voor invloed het op u zal hebben

Succesvol rijexamen – alles wat van invloed is, of u slaagt of nietDuizenden jonge chauffeurs krijgen zwarte dozen in hun auto geïnstalleerd in het harde optreden van de regering tegen verkeersdodenDe videoclip laat een situatie zien, zoals rijden door een stadscentrum of rijden op een landweg. verkeersbord fietsen voor voorrang.

Onder het huidige systeem moet u binnen 57 minuten 50 meerkeuzevragen beantwoorden en vervolgens slagen voor een gevaarherkenningstest om de beoordeling te doorstaan. Als onderdeel van de Q&A moeten leerlingen een casestudy lezen en vervolgens vijf vragen beantwoorden – op basis van de verkeersregels. theorie examen vragen om te slagen

Oefenen van verkeersborden

Vanaf het voorjaar van 2020 wordt u echter gevraagd om in plaats daarvan een korte, stille videoclip te bekijken, waarop u vervolgens drie meerkeuzevragen moet beantwoorden.Studenten kunnen de videoclip zo vaak bekijken als ze willen tijdens het meerkeuzegedeelte van de theorie-test. Mark Winn, hoofd rij-examinator van de DVSA, zei: “Autorijden kan levens veranderen en de DVSA zet zich in om iedereen te helpen toegang te krijgen tot de mogelijkheden die autorijden te bieden heeft.